top of page
Galeria_23 (1).png

CONTACT

In onze FAQ sectie hieronder vindt u antwoord op veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

+31 (0) 499 78 54 72

 • Wat zijn de voordelen van aluminium en kunststof kozijnen?
  Aluminium kozijnen zijn sterk, licht en duurzaam, ideaal voor bouwprojecten die een robuuste oplossing vereisen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en energie-efficiënt, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt voor projecten met een strak budget.
 • Wat is de levertijd van Landrijk Kozijnen?
  Onze standaard levertijd is voor kunststof 2 weken en voor aluminium 4 weken. De levertijd kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de afmetingen. Neem altijd contact met ons op voor meer informatie over uw specifieke order of project.
 • Bieden jullie ook montage service aan?
  Wij bieden zelf geen volledige installatieservice aan, omdat onze klanten voornamelijk bouwbedrijven en projectontwikkelaars zijn die het plaatsen voor eigen rekening nemen. Wel werken wij samen met vaste partners voor montage indien de klant hier behoefte aan heeft.
 • Kan ik bij jullie op maat gemaakte kozijnen bestellen voor grote projecten?
  Jazeker! Wij kunnen producten op maat maken die perfect passen bij uw specifieke projectbehoeften en afmetingen. Geen project is ons te groot.
 • Leveren jullie de producten op adres of moeten deze worden opgehaald?
  Wij kunnen de producten op locatie leveren. Dat scheelt beide partijen een hoop tijd!
bottom of page