top of page
10.png

Over Landrijk Kozijnen

Uw zakelijke partner voor kozijnen

Expert in kunststof en aluminium kozijnen

Bij Landrijk Kozijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kozijnen van enkel de meest gerenommeerde merken op de markt. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment aan kunststof en aluminium kozijnen is onderhoudsarm en corrosie-bestendig, wat betekent dat ze gemiddeld zo'n 50-75 jaar meegaan zonder grote zorgen over roest of intensief onderhoud. Tevens hebben ze uitstekende isolatiewaarden en bieden ze een esthetische meerwaarde voor ieder (nieuw)bouwproject. Wij kunnen kozijnen volledig op maat leveren.

 

Of u nu op zoek bent naar specifieke afmetingen, verschillende glassoorten of een kleur die perfect past bij uw project, wij hebben het allemaal beschikbaar. Onze uitgebreide selectie aan kleuren en glassoorten zorgt ervoor dat u altijd een kozijn vindt dat aansluit bij de specificaties en/of eisen van uw project.

 

Kies voor Landrijk Kozijnen en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling van uw project.

Expert in kunststof en aluminium kozijnen
Beste prijzen op de markt

Beste prijzen op de markt

Door onze lage overheadkosten en grote productie-aantallen kunnen wij zeer competitieve prijzen bieden.

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Wij leveren enkel producten van top merken die uitblinken op het gebied van esthetiek, thermische isolatie en duurzaamheid.

15.png

Zakelijke kortingen

Wij bieden onze vaste partners graag zakelijke kortingen aan bij regelmatige afname.

Waarom kozijnen van Landrijk?

Waarom kozijnen van Landrijk?

Esthetische meerwaarde

Onze kunststof en aluminium kozijnen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook stijlvol uit. Ze zijn verkrijgbaar in talloze stijlen en kleuren en zijn een meerwaarde voor de uitstraling van ieder gebouw.

Uitmuntende isolatiewaarden

Onze zorgvuldig geselecteerde profielen in combinatie met dubbel/triple glas bieden ongeëvenaarde isolatiewaarden. Ze houden de warmte binnen en verlagen daarmee de energiekosten aanzienlijk.

Onderhoudsarm

Naast de isolatie en esthetische meerwaarde die onze kozijnen bieden, zijn ze ook nog eens onderhoudsarm. Kunststof kan namelijk niet rotten of schimmelen, neemt geen vocht op en behoeft geen schilderwerk!

bottom of page