Over Landrijk Kozijnen

Wat Landrijk Kozijnen uniek maakt, gaat verder dan alleen de producten. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, het kiezen van het juiste materiaal tot het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen die passen bij de stijl en specificaties van jouw project. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en flexibiliteit, waardoor samenwerken met Landrijk Kozijnen niet alleen een keuze is voor kwaliteit, maar ook voor een partnerschap gebouwen op vertrouwen.

 

Wie is Landrijk Kozijnen?

Landrijk Kozijnen is een jong dynamisch bedrijf welke zich specialiseert in het verkopen van kozijnen. Het bedrijf bestaat uit 3 medewerkers. 

Het bedrijf is in september 2023 gestart met het verkopen van de producten. Maar het bedrijfsidee is er al een langere periode. Het idee is allemaal begonnen doordat de 2 eigenaren een bouw bedrijf hebben, en hierbij bij elk project nieuwe kozijnen nodig hebben. 

 

Waar gaan we voor?

Wij willen goede, betaalbare en duurzame producten op de Nederlandse markt brengen. 

Daarnaast willen we ook een goede partner worden voor u waar u op kunt rekenen. 

 

Toekomstbestendige onderneming.

Bij Landrijk Kozijnen willen we ons goed gaan richten op de toekomst. Dit willen we doen door altijd klaar te zijn voor eventuele veranderingen. Ook willen we langdurige samenwerkingsverbanden hebben met onze installateurs, de klanten en onze partners. Om dit te kunnen hebben zorgen wij voor een goede communicatie, openheid en heldere afspraken te hebben. 

 

Wilt u meer informatie of advies op maat? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!